adsense

Geriausios darbovietės Europoje 2010


Darbo užsienyje ieškantys jauni specialistai dažnai domisi perspektyviomis ir karjerą padedančiomis kurti įmonėmis. Pirmasis darbas po studijų įmonėje, kuri užtikrina profesionalią darbo aplinką ir geras tobulėjimo galimybes, gali būti gera pradžia kuriant savo karjerą. Todėl prieš pradedant darbo paieškas verta pasidomėti geriausiomis darbovietėmis Europoje.

„The Great Place to Work“ Institutas kiekvienais metais sudaro geriausių įmonių, atsižvelgiant į darbo sąlygas ir darbuotojų vertinimą, sąrašus Europoje ir visame pasaulyje. Šiame įraše pateikiame geriausių smulkių ir vidutinių bei geriausių stambių įmonių sąrašus.

Geriausi smulkūs ir vidutinio dydžio darbdaviai Europoje:

Samhoud; Nyderlandai
Middelfart Sparekasse; Danija
Reaktor; Suomija
Roche Pharmaceuticals; Danija
noventum consulting; Vokietija
4flow; Vokietija
Frøs Herreds Sparekasse; Danija
ConSol* Software; Vokietija
Creativ Company; Danija
Autisme Center Vestsjælland; Danija
Visas sąrašas čia.

Geriausi stambūs darbdaviai Europoje:

Microsoft; Austrija, Belgija, Danija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Airija, Italija, Nyderlandai, Norvegija, Portugalija, Ispanija, Švedija, Šveicarija, JK.
ATP; Danija
SMA Solar Technology; Vokietija
3M Deutschland | 3M ESPE; Vokietija
IRMA; Danija
Coca-Cola HBC Greece; Graikija
SAS Institute; Belgija, Nyderlandai, Norvegija, Švedija
Accenture; Suomija, Švedija
domino-worldTM; Vokietija
PepsiCo (Tasty Foods -Greece); Prancūzija, Graikija, Airija
Visas sąrašas čia.

Specialistams, turintiems kvalifikaciją, verta pasidomėti įsidarbinimo galimybėmis šiose įmonėse prieš pradedant ieškoti darbo užsienyje.


1 komentaras:

  1. Iš tiesų yra nemažai svajonių darboviečių. Dabar dirbu kur kas mažesnėje įmonėje nei Jūsų aprašomos tačiau ten puikiai jaučiuosi. Įmonė kurioje dirbu veikla pelninga ir dirbame stabiliai todėl samdome buhalterinę įmonę addedvalue.lt, kad sutvarkytų visą dokumentaciją, o mes galėtume dirbti tai ką sugebame geriausiai.

    AtsakytiPanaikinti