adsense

Darbo skelbimai (Danija)


Danijoje galima rasti daugybę darbo skelbimų, skirtų tik tarptautiniams darbuotojams. Šiame įraše pristatomi pagrindiniai interneto puslapiai, kuriuos turėtų aplankyti kiekvienas darbo Danijoje ieškantis žmogus.

Workindenmark.dk. Tai yra oficialus danų puslapis, skirtas tarptautiniam įsidarbinimui. Visa informacija šiame puslapyje pateikiama anglų, danų, vokiečių ir lenkų kalbomis, tačiau dešinėje viršuje prie kalbų yra ir mygtukas „versti su Google vertėju“. Šiuo metu šiame puslapyje yra apie 1069 darbo pasiūlymai. Be to, šiame puslapyje kiekvienas darbo ieškantis žmogus gali sukurti savo profilį ir taip padidinti savo galimybes greičiau rasti tinkamą darbo skelbimą Danijoje.

Jobnet.dk. Šį puslapį sukūrė ir prižiūri oficiali darbo agentūra Danijoje. Jame galima rasti darbo skelbimų ir daug informacijos apie darbo galimybes Danijoje. Be to, Jobnet.dk turi darbo centrus visoje Danijoje. Jų atsakomybė yra padėti darbo ieškantiems žmonėms susirasti tinkamą darbą, padėti užpildyti įvairius dokumentus ir suteikti bendrą informaciją apie darbo rinką Danijoje. Šiuose centruose lankytojai gali naudotis kompiuteriais ir ieškoti tinkamų darbo skelbimų Danijoje. Daug informacijos pateikiama anglų kalba, tačiau visi darbo skelbimai yra tik daniškai.

Jobindex. Tai darbo skelbimų puslapis, kuriame darbo ieškantis žmogus gali užsiregistruoti ir ieškoti darbo skelbimų. Kasdien Jobindex suteikia galimybę skaityti daugiau kaip 10 000 darbo skelbimų, o darbdaviai gali ieškoti kandidatų tarp 50 000 darbuotojų CV. Šis puslapis laikomas didžiausiu darbo skelbimų puslapiu Danijoje. Tačiau reikia perspėti, kad šiame puslapyje pateikiama labai mažai darbo skelbimų anglų ar kita kalba. O jei skelbimas parašytas danų kalba, darbdavys tikisi, kad darbuotojas mokės šią kalbą. Bet vienas įdomus dalykas, kurį galima rasti šiame puslapyje yra atlyginimo skaičiuotuvas. Jis taip pat pateikiamas danų kalba, bet jį naudoti labai paprasta ir užtenka užpildyti tik kelis laukelius: Jobtitler (pareigos), Områder (Danijos dalis, kurioje ketini dirbti), Uddannelseniveau (išsilavinimas), Alder (amžius), Erhvervserfaring (darbo patirtis metais) ir Ledererfaring (darbo patirtis dirbant lyderiu, vadovu). Gautas atlyginimas ne visada yra tikslus, bet leidžia nuspręsti, kokio atlyginimo gali tikėtis dirbdamas Danijoje.

Career guide 2 Denmark. Šis puslapis naudingas tiems, kurie tik baigė studijas Lietuvoje ir neradę darbo ieško įsidarbinimo galimybių užsienyje. Šiame puslapyje pateikiama informacija apie įsidarbinimo galimybes studentams daugiau nei 60 žinomų užsienio kompanijų Danijoje, tokių kaip Nokia Danijos filiale ir t.t. Puslapyje rasite įmonių kontaktinę informaciją ir laisvų darbo vietų skelbimus.Informacija anglų kalba.

Peržvelgus daugelį Danijos darbo skelbimų galima spręsti, kad savarankiškai ieškant darbo Danijoje yra privaloma Danų kalba. Jei jos nemoki, visai gea mintis pradžioje kreiptis į įdarbinimo agentūras, kurios padeda rasti bent sezoninį darbą Danijoje. Viena tokių yra:

Seasonalwork.dk. Įdarbinimo agentūra, kuri padeda rasti sezoninius darbus Danijoje. Užtenka užpildyti CV formą internetu ir laukti. Ši įdarbinimo agentūra susisieka tik su atrinktais darbuotojais, kuriems gali pasiūlyti darbo vietą. CV patariama pildyti kuo detaliau.

Rasti gerą darbą Danijoje visada įmanoma, bet reikia ieškoti. Danų kalbos pamokos tą paiešką labai palengvintų.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą